Hei og velkommen!


Online yogastudio tilbyr yogatimer tilpasset forskjellige nivåer av yogautøvere, samt forskjellige behov. Du vil kunne velge mellom dynamisk Vinyasa, rolig Yin yoga, Hatha yoga og meditasjon. Timene er tilgjengelig 24/7.

På innsiden av online yogastudio vil du finne timer fordelt i grupper med forskjellige tema, samt kommentarfelt hvor du kan kommentere eller stille spørsmål. Du kan enten velge å gå gjennom steg for steg eller plukke dine favorittimer og tilpasse yogapraksisen til dine behov.

I tillegg har jeg laget noen instruksjonsvideoer som tar for seg det generelle og det praktiske rundt yogapraksisen.

Yogastudioet er under stadig utvikling og vi kan sammen forme den slik at den blir helt fantastisk ✨✨✨

Derfor oppfordrer jeg deg til å komme med dine forslag og ønsker! De vil jeg sette stor pris på og jeg vil prøve å innfri dem så godt jeg kan😊

Jeg er ydmyk og takknemlig for å kunne guide deg gjennom din yogapraksis og håper at den vil hjelpe deg på veien med livets store og små utfordringer.

Hva andre sier....


Du har masse spennende timer med hatha, yin og vinyasa og det er spennende og endel som er nytt for meg. Jeg synes det er så lærerikt og jeg liker din måte å undervise på.Inger Lise, HamarHva andre sier...


Yoga gir meg et pusterom i hverdagen, og hver yogatime gjør godt for kropp og sjel. Tanja utstråler trygghet og skaper god og rolig stemning i timene. Hun ser hver enkelt og gir gode og tydelige instruksjoner. Null press og prestasjonskrav!


- Bente, Hamar

Hva andre sier...


Jeg har fulgt Tanja’s yoga timer i sal og online. Ved sin rolige og uanstrengte måte å lede på skaper hun trygge og romslige rammer for timene. Hun er grundig ved introduksjon av øvelser, viser tilpasninger og kommuniserer slik at øvelsene er enkle å forstå. Det er en glede å delta i timene hennes.

- Siv, Ottestad

Velg ditt medlemskap😊

99 kr/mnd for deltakere på yogatimer i sal! Ta kontakt for rabattkoden!


14 dager GRATIS prøvetid etter det 299 kr/måned

Ditt online yogastudio - månedlig medlemskap

Ubegrenset tilgang i en måned

Ditt online yogastudio er åpen 24/7 året rundt.

Bruk den når det passer deg til å praktisere yoga og meditasjon, som tillegg til din eksisterende trening/idrett, eller som enkeltstående og unik fysisk og mental trening.

Ingen bindingstid!

14 dager GRATIS prøvetid etter det 1.495 kr hver 6 . måned

Ditt online yogastudio - 6 måneders medlemskap

Ubegrenset tilgang i ett halvt år - spar kr 299,-

Kjøp halvårlig abonnement på Ditt online yogastudio og spar kr.299,-!

Få ubegrenset tilgang i ett halvt år til et stort utvalg av forskjellige yogatimer, meditasjoner og opplæringsprogrammer som vil støtte din eksisterende eller nystartede yogapraksis.

Timene kan du også benytte som supplement til hovedaktiviteten/idretten du driver med ved siden av yoga.

14 dager GRATIS prøvetid etter det 2.990 kr/år

Ditt online yogastudio årlig medlemskap

Ubegrenset tilgang i ett år - spar to måneder=598 kr,-

Kjøp årlig abonnement på Ditt online yogastudio og spar kr.598,-!

Få ubegrenset tilgang i ett helt år til et stort utvalg av forskjellige yogatimer, meditasjoner og opplæringsprogrammer som vil støtte din eksisterende eller nystartede yogapraksis.

Timene kan du også benytte som supplement til hovedaktiviteten/idretten du driver med ved siden av yoga.

Innhold


  STYRK KJERNEMUSKULATUR MED YOGA - april 2021
Tilgjengelig i dager
dager etter du er meldt på
  Februar/Mars: YIN OG AVSPENNING
Tilgjengelig i dager
dager etter du er meldt på
  INTRODUKSJON
Tilgjengelig i dager
dager etter du er meldt på
  KOM I GANG MED YOGA! (nybegynner eller back to basics)
Tilgjengelig i dager
dager etter du er meldt på
  BYGG STYRKE, ØK FLEKSIBILITET MED YOGA🤸🏽‍♀️💪🏻
Tilgjengelig i dager
dager etter du er meldt på
  SLAPP AV, RO NED 🧘‍♀️
Tilgjengelig i dager
dager etter du er meldt på
  KOM I GANG MED MEDITASJON
Tilgjengelig i dager
dager etter du er meldt på

Hei, jeg heter Tanja.Jeg er kjempe glad for å se at du fant veien til Ditt online yogastudio og er veldig ydmyk for å få lov til å dele med deg min yoga.

Jeg har over årene fullført flere utdanninger innen yoga og meditasjon og det har etterhvert blitt noen tusener av timer med egen praksis. De viktigste utdanningene jeg har i bagasjen er 200t RYT Hatha/Vinyasa yoga lærerutdanning som min reise begynte med, 50 timer RYT Yin yoga utdanning og våren 2021 er jeg etter tre år ferdig med 300 timer Vinyasa yoga videreutdanning med fokus på anatomy og biomekanikk.

Jeg er veldig opptatt av å utvide min egen praksis og kunnskap om yoga som i andre enden vi gi deltakere på mine timer best mulig utbytte av timene.

Deltagelsen på mange forskjellige kurs, workshoper og utdanninger har gitt meg mange av svarene til temaer jeg interesser meg i og utvidet mine horisonter. Men det er alltid mer der ute og jeg vil aldri stoppe med å utvikle meg og lære mer.

Du vil oppleve at mine vinyasa (dynamiske timer) timer pleier å gå i moderat tempo med mange variasjoner/modifikasjoner for å dekke ulike behov. Jeg inkluderer ofte øvelser som vil hjelpe deg å strekke og tøye, samt øke fleksibiliteten, utforske kroppen, sinnet og pusten.

I Yin/Hatha (rolig yoga/klassisk yoga) timene inviteres du til å være stille og lyttende. Jeg tilbyr ofte alternativer for diverse stillinger og har alltid deltakere på timene i fokus.

Jeg ønsker at du skal være fornøyd med innholdet i studio og hører mer enn gjerne om dine ønsker, forslag og tilbakemeldinger.

Med ønske om en sterk og robust kropp og sinn ønsker jeg deg god praksis! 😊

Beste hilsen,

Tanja